Merinould undertøj aktiv

Ekstra tykt og varmt merinould undertøj til de aktive.

Elsker du en aktiv hverdag med udendørs aktiviteter? Brubecks aktiv merinould undertøj er lavet præcist til dig der lever et aktivt liv og ikke vil fryse. Aktiv merinould undertøjet er ekstra tykt og varmt merinould undertøj, der hjælper din krop med at holde en konstant temperatur og hurtigt leder sved væk fra kroppen.

Åndbart Merinould undertøj til en aktiv fritid!

Den helt rette sammensætning af merinould og andre materialer sørger for at du kan bevæge dig frit og føle maksimal komfort når du er udendørs. Merinould undertøjet har en god og behagelig pasform der strækker sig og følger kroppen uden af virke snærende. Aktiv merinould undertøjet egner sig perfekt til gåture, trekking, jagt, fiskeri osv. Arbejder du udendørs, så vil du helt sikkert også sætte pris på det varme aktiv merinould undertøj. Merino uldundertøjet kan selvfølgelig også sagtens bruges i hverdagen, når du ikke er aktiv.

DK's billigste merinould undertøj? Bedøm selv!


varmt merinould undertøj i høj kvalitet

 

Stort udvalg af varmt merinould undertøj til faste lave priser!

Når du køber merinould undertøj hos os, så får du altid den bedste pris på merinould undertøj med gratis fragt til PostNord pakkeshop ved køb over kr. 500,-

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken flere gange om måneden.

Varer mærket med "lagervare" er normalt på lager i Danmark til afsendelse indenfor 1-3 hverdage. Varer mærket med "bestillingsvare" skal bestilles hjem fra fabrikken og afsendes til dig indenfor 8-14 hverdage. Hvis din ordre indeholder både lagervarer og bestillingsvarer, så afsendes din ordre samlet til dig.

Mit mål er at kunne afsende endnu flere af varerne fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitets undertøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"


Hvorfor skal du købe merinould undertøj?


undertøj i merinould

 

Materialer brugt i Brubeck® merinould undertøjet.

Merinould undertøjet er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver undertøjet dets gode egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan, der gør undertøjet ekstra fleksibielt og sørger for at holde pasformen. Undertøjets yderste lag er lavet af 100% australsk kvalitets merinould. Aktiv merinould undertøjet er naturligvist dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer.

Merinould undertøj til foråret, sommeren, efteråret og vinteren.

Mange tror at merinould undertøj kun er til de kolde måneder om året. Virkeligheden er at lækkert merinould undertøj kan holde dig varm hele året rundt. En del af vores kunder har problemer med at de får træk på de "nedre regioner" og problemer deraf. Her kan merinoulden hjælpe, så du holder dig varm.   

Merinould undertøj regulerer din kropstemperatur.

Merinould undertøjets specielle evne til at regulere kroppens temperatur gør at kroppen holder sig 37 grader varm, uanset om det er koldt eller varmt udenfor. 

Selvrensende undertøj der tørrer hurtigt.

Merinouldundertøjet har en selvrensende effekt, så du behøver ikke vaske det så ofte. Tit er det nok at hænge merinould undertøjet ud i vinden, så er det friskt og klart til brug igen.

Sådan vasker du bedst dit merinould undertøj.

Et andet af de ofte stillede spørgsmål vi får, er hvordan man bedst vasker merinould undertøj? Til forskel fra meget af det andet merinould undertøj på markedet, så skal du ikke bruge specielt uldvaskemiddel til vores merinould undertøj. Du skal blot vaske undertøjet på vrangen ved 30-40 grader, og undgå at bruge skyllemiddel. 


dit nye merinould undertøj i flot æske


merinould undertøj indpakning

 

Merinould undertøj i lækker indpakning.

Når du køber Brubeck merinould undertøj, så bliver det altid leveret i flotte kvalitets æsker, du også kan bruge som opbevaring af undertøjet. Hvis du skal give undertøjet som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskernes bagside kan du læse omkring Brubeck's merinould undertøj, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på merinould undertøjet.

Alt Brubeck merinould undertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke undertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Undertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste merinpuld undertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye undertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Merinould undertøj produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit merinould undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


BILLIG FRAGT MED POSTNORD!


Få dit tøj og undertøj leveret billigst muligt!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Med de konstant stigende fragtpriser kan jeg desværre ikke tilbyde fri fragt på alle ordrer længere. Køber du for kr. 500,- (efter rabat), så betaler jeg fragten til din nærmeste PostNord pakkeshop. Hvis dit køb er under kr. 500,- så sender jeg din pakke til nærmeste PostNord pakkeshop for kr. 30,- | GLS pakkeshop for kr. 55,-. Uanset hvilken leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-3 hverdage (lagervarer) - bestillingsvarer indenfor 8-14 hverdage.

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere merinould undertøjet!

Skulle du få behov for at ombytte merinould undertøjet til en anden størrelse, eller vil du bruge dine 30 dages returret - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...

 


Varmt merinould undertøj til damer / kvinder


merinould undertøj til damer

Langærmet dame merinould undertrøje - kr. 329,95

Foretrækker du at der er lange ærmer på din merinould undertrøje? Så skal du tage et kig på denne langærmede aktiv merinould undertrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame aktiv merinould undertøjet. Du kan købe uldundertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL. Undertrøjen er i farverne sort, turkis, orange eller rød - så du kan få matchende varmt merinould undertøj.

Merinould dame undertrøje - kr. 269,95

Varm og lækker tyk dame merinould uldundertrøje. Merinould undertrøjen har korte ærmer ligesom en t-shirt og findes i farverne sort, turkis, orange eller rød. Du kan købe aktiv dame merinould undertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL.

Merinould boxershorts til damer - kr. 149,95

Bestseller! Merinould boxershortsene er en af vores bedst sælgende produkterer til damer. Ekstra behagelige og varme merinould boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large og XL. Køb dit par i sort, turkis, orange eller rød. Køb minimum 2 par - du vil savne at have dem på, når de ligger til vask!

Merinould trusser til damer - kr. 149,95

Flotte varme dametrusser i blød merinould. Uldtrusserne er til dig, hvis du ikke bryder dig om at gå i boxershorts. Merinould trusserne sidder højt på taljen og giver dig derfor ekstra varme højere oppe. Vælg dine nye merinould trusser i sort, turkis, orange eller rød. Trusserne fåes i størrelserne Small, Medium, Large eller XL. Merinould trusserne kommer til dig i en flot og farverig kvalitetsæske..

Lange merinould underbukser til damer - kr. 249,95

Lange dame merinould underbukser der er perfekte til at holde varmen udendørs. De lange underbukser dækker hele din underkrop og sidder så behageligt at du næsten ikke mærker dem. Vælg imellem størrelse Small, Medium, Large eller XL. De lange dame underbukser kan sagtens give sig, så du får helt sikkert et par der passer perfekt til dig!


varmt Merinould undertøj til mænd / herrer


merinould undertøj til mænd

Langærmet merinould undertrøje til mænd - kr. 329,95.

Mangler du en varm og praktisk langærmet herre merinould undertrøje? Så skal du prøve aktiv merinould undertrøjen med lange ærmer, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af aktiv herre merinould undertøjet. Du kan købe herre merinould undertrøjen i str. Medium, Large, XL eller XXL. Den farverige langærmede herre merinould undertrøje fåes i sort, blå eller rød - vælg den farve du bedst kan lide.

Merinould undertrøje til mænd - kr. 274,95.

Praktisk og lækker varm merinould uldundertrøje til mænd. Herre merinould undertrøjen har korte ærmer, så den dækker skuldrene og det øverste af armene. Merinould underdtrøjen findes i sort, blå eller rød i størrelse turkis, orange eller rød. Du kan købe aktiv dame merinould undertrøjen i str. Medium, Large, XL eller XXL.

Merinould boxershorts til mænd - kr. 149,95

Varme merinould boxershorts til mænd der ikke vil fryse! Herre merinould boxershortsene er de bedst mest populære hos vores mandlige kunder - og med god grund! Eksta behagelige og varme merinould boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large, XL og XXL. De fleste kunder køber mindst 3 par, så der er et par sorte, blå og røde merinould boxershorts at skifte imellem, når de andre er til vask.

Merinould underbukser til mænd - kr. 149,95.

Varme herre merinould underbukser der kan bruges til hverdag, arbejde, eller når du opholder dig meget udendørs. Køb merinould trusserne i sort, blå eller rød - hvis der skal være lidt mere farve på... Start med at vælge din ønskede farve, og derefter den størrelse der passer dig bedst. Merinould trusserne fåes i str. Small, Medium, Large, XL og XXL.

Lange merinould underbukser til mænd - kr. 249,95.

Sorte "lange rør" der med garanti holder dine ben varme, selv når vinden og kulden bidder! Faconsyede og tætsiddende lange merinould underbukser til mænd i praktisk sort farve med rød syning og logo. Vælg dit par i str. Medium, Large, XL eller XXL og nyd at være udendørs uden at fryse på benene.