Merino uldundertøj

Lækkert varmt merino uldundertøj til mænd og damer!

Føl dig godt tilpas hele dagen i stilsikkert og komfortabelt kvalitets merino uldundertøj fra Brubeck. Merino uldundertøj giver dig den nødvendige komfort du kigger efter i uldundertøj, uanset om du er ved at gøre dig klar til en tur i byen, er hjemme og slapper af, eller tilbringer mange timer på arbejdet. Brubecks merino uldundertøj er designet til at du føler dig varm og veltilpas i alle livets situationer. 

Åndbart Merino uldundertøj der føles fantastisk!

Den helt rette sammensætning af merino uld og andre materialer sørger for at du kan bevæge dig frit og føle maksimal komfort i hverdagen. Merino uldundertøjet har en god og behagelig pasform der strækker sig og følger kroppen uden af virke snærende. Vælg dit nye merino uldundertøj fra vores udvalg af uldundertøj til mænd og uldundertøj til damer, altsammen lavet i den samme høje kvalitets merino uld der får dig til at føle dig varm og godt tilpas. Fra tid til anden finder du ekstra gode uldundertøj tilbud på vores merino uldundertøj til voksne.

Lækker indpakning og kvalitets materialer


Merino uldundertøj i lækker indpakning.

Når du køber Brubeck merino uldundertøj, så bliver det altid leveret i flotte kvalitets æsker, du også kan bruge som opbevaring af uldundertøjet. Hvis du skal give uldundertøjet som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskernes bagside kan du læse omkring Brubeck's merino uldundertøj, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...

Materialer.

Merino uldundertøjet er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver uldundertøjet dets specielle egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan. Uldundertøjets yderste lag er lavet af 100% australsk kvalitets merino uld. Uldundertøjet er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på merino uldundertøjet.

Alt Brubeck merino uldundertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke uldundertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Uldundertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste uldundertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye uldundertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Uldundertøjet er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt ved køb og billig returnering!


Få dit nye merino uldundertøj leveret gratis med DAO 365!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med postnord til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 3-8 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere uldundertøjet!

Skulle du få behov for at ombytte uldundertøjet til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


[TOP 10] Merino uldundertøj til damer & herrer!


Langærmet dame uldundertrøje - kr. 259,00

Foretrækker du at der er lange ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne langærmede merino uld undertrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame merino uldundertøjet. Du kan købe uldundertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL. Undertrøjen er i farverne hvid, grå, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Dame merino uld t-shirt - kr. 199,00

Foretrækker du at der er korte ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne merino uld t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame merino uldundertøjet. Du kan købe uld t-shirten i str. Small, Medium, Large eller XL. T-shirten er i farverne hvid, grå, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Dame merino uld undertrøje - kr. 149,00

Uldundertrøjen er med ekstra dyb udskæring ved brystet, så du kan have den indenunder eks. en bluse eller kjole der går lidt ned ved halsen. Den klassiske uldundertrøje uden ærmer fåes i str. Small, Medium, Large eller XL. Uldundertrøjen er i farverne hvid, grå, eller sort - så desværre findes den ikke som blå uldundertrøje.

Dame merino uld boxershorts - kr. 99,00

Bestseller! Merino uld boxershortsene er et kæmpe hit hos vores kvindelige kunder. Ekstremt komfortable og varme boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large og XL. Køb dit par i hvid, beige eller sort. Den bedste anbefaling vi kan give dig er at købe minimum 2 par, du vil savne at have dem på når de er til vask!

Dame merino uldtrusser - kr. 69,00

Klassiske dametrusser i varm merino uld. Hvis ikke du er til boxershorts, så er dette uldtrusserne for dig! Uldtrusserne går længere op på taljen end vores uld hipster trusser og giver dig derfor ekstra varme højere oppe. Merino uldtrusserne er i hvid, beige og sort i størrelserne Small, Medium, Large eller XL. Uldtrusserne kommer selvfølgelig i en flot og lækker kvalitetsæske..

Dame merino uld hipster trusser - kr. 69,00

Hipster merino uld trusserne er et par lavtaljede trusser med høj komfort og ikke mindst varme. Lækre bløde ligesom resten af dame merino uldundertøjet, i farverne hvid, beige eller sort. Hipster uldtrusserne passer godt til f.eks lavtaljede bukser / cowboybukser, da de sidder tilpas lavt til ikke at blive set. Uanset om du bruger Small, Medium, Large eller XL i trusser, så finder du et par der passer perfekt til dig!

Langærmet uldundertrøje til mænd - kr. 259,00.

Mangler du en varm og praktisk langærmet uldundertrøje der dækker hele overkroppen? Så skal du prøve denne langærmede merino uld undertrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af herre merino uldundertøjet. Du kan købe herre uldundertrøjen i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL. Den langærmede uldundertrøje er i farverne hvid, grå, eller sort - praktiske farver der passer under alt slags tøj.

Merino uld t-shirt til mænd - kr. 199,00.

Foretrækker du at der er korte ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne merino uld t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af herre merino uldundertøjet. Du kan købe uld t-shirten i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL. T-shirten er i farverne hvid, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Merino uld undertrøje til mænd - kr. 149,00.

Den klassiske uldundertrøje uden ærmer, der kan bruges hele året rundt og til alle former for aktiviteter. Uldundertrøjen fåes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL i farverne hvid eller sort - så desværre findes den ikke som blå herre uldundertrøje - der skal du vælge merino uld t-shirten istedet.

Herre merino uld boxershorts - kr. 99,00

Bestseller! Merino uld boxershortsene er et kæmpe hit hos mændende. Ekstremt komfortable og varme boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large, XL og XXL. Køb dit par i hvid, sort, mørkeblå eller grå. Den bedste anbefaling jeg kan give dig er at købe minimum 2 par; du vil savne at have dem på når de er til vask!

Lange uldunderbukser til mænd - kr. 199,00.

Klassiske lange herre uldunderbukser i varm merino uld. Du holder med garanti dine ben varme i de lange uldunderbukser og undgår at der kommer kulde ind på kroppen. Vælg dine lange uldunderbukser i sort eller grå - de findes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL.