Brug for hjælp? Tlf. 73 34 33 00
Mail: support@brubeck.dk

Uldunderbukser

Uldtrusser

Danmarks billigste uldunderbukser? Bedøm selv!

Både de korte og lange uldunderbukser er altid en bestseller hos vores kunder. De varme lange uldunderbukser er altid et hit og er iblandt de mest solgte Brubeck underdele i Danmark hvert år.

Comfort uldunderbukser er til brug i hverdagen og er behageligt varme, svedtransporterende, tynde og ikke mindst holdbare.

Aktiv uldunderbukser er tykkere end Comfort uldunderbukserne og er det perfekte valg til dig der nyder udendørslivet.

Uldunderbukserne fåes i str. 128/134, 140/146, 152/158, S, M, L, XL, XXL i forskellige flotte farver i uldunderbukse serierne.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
2 varer
100
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
2 varer
100

Spar 10% på dine nye uldunderbukser!


 
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
 

 

Kvalitets uldunderbukser der holder varmen!


 

 

Uldunderbukser mænd comfort

De klassiske uldunderbukser til mænd er til dig der foretrækker underbukser fremfor boxershorts. Samme lækre komfort som i resten af Comfort herre uldundertøjet og med diskret Brubeck logo på forsiden af uldunderbukserne.

Herre uldunderbukserne findes i str. S, M, L, XL eller XXL. Vælg imellem sorte herre uldunderbukser, hvide herre uldunderbukser, grafit herre uldunderbukser eller et par mørkeblå uldunderbukser til mænd.

Køb her

 

 

Uldunderbukser mænd aktiv

Aktiv uld undertøjet til mænd ville ikke være komplet uden et par varme herre uldunderbukser i lækker kvalitet og med perfekt pasform. Aktiv herre uldunderbukserne fåes i str. S, M, L, XL eller XXL i de samme farver som resten af serien; Sorte uldunderbukser til mænd, mørkeblå herre uldunderbukser og som orange uldunderbukser.

Køb her

 

 

Lange uldunderbukser mænd comfort

De varme lange uldunderbukser til mænd holder dine ben dejligt varme, når det er koldt. De lange herre uldunderbukser følger din krops bevægelser og glider ikke op ved benene eller ned ved livet.

Bestseller! Vores mest populære lange uldunderbukser til mænd fåes i str. S, M, L, XL og XXL. Vælg imellem lange sorte herre uldunderbukser eller lange grafit uldunderbukser til mænd.

Køb her

 

 

Lange uldunderbukser mænd aktiv

Vi anbefaler de lange herre uldunderbukser fra aktiv serien, når du opholder dig udendørs. De er gode til at holde dig varm, uanset om du arbejder udendørs eller er på f.eks vandretur. Er du håndværker, så prøv evt. de lange Extreme uldunderbukser til mænd til når det er rigtigt koldt.

De sorte lange herre uldunderbukser fra aktiv serien fåes i str. M, L, XL eller XXL.

Køb her

 

 

Uld leggings dame aktiv

Prøv et par lange varme dame uld leggings, hvis du vil være sikker på at dine ben ikke fryser. Følger kroppen perfekt og glider ikke ned når du bevæger dig.

Bestseller! De meget populære sorte dame uld leggings fra aktiv serien findes i str. Small, Medium, Large eller XL.

Køb her

 

 

Lange uldunderbukser dreng aktiv

Vi anbefaler de lange drenge uldunderbukser fra aktiv serien, når din dreng er udenfor og boltre sig. De holder din dreng dejligt varm på benene, uanset om det er til udendørsleg eller er på f.eks vandretur.

De lange drenge uldunderbukser fra aktiv serien fåes i str. 128/134, 140/146, 152/158 i flot mørkeblå farve.

Køb her

 

 

Varme uld leggings pige aktiv

Vi anbefaler de lange pige uld leggings fra aktiv serien, når din pige opholder sig udendørs. De er gode til at holde hende varm, uanset om det er til udendørsleg eller er på f.eks vandretur.

De lange pige uld leggings fra aktiv serien fåes i str. 128/134, 140/146, 152/158 i flot mørkerød farve.

Køb her

 


 
Brubeck uldunderbukser med Australsk kvalitets merino uld.
Brubeck uldunderbukser med Australsk kvalitets merino uld.

Varme uldunderbukser med Australsk kvalitets uld.

Brubeck har udviklet en ny teknologi der forbedrer de gode egenskaber i uldunderbukser. Uldunderbukser lavet af 100% uld kan krympe, kradse, blive stive, er ikke elastiske og kan udsættes for angreb af møl der ødelægger uldunderbukserne.

Brubeck uldunderbukser er lavet ved at blande den bedste Australske kvalitets merino uld med syntetiske fibre, så du undgår ulemperne ved 100% uldunderbukser - men stadig får varme og lækre kvalitets uldunderbukser.

Klik og læs mere om fordelene ved Brubeck uldunderbukser.
Tåler / foretrækker du kun uldunderbukser af 100% uld, så skal du vælge et andet mærke.

 
Brubeck uldunderbukser med flot indpakning.
Brubeck uldunderbukser med flot indpakning.

Uldunderbukser i flot indpakning.

Du får dine nye uldunderbukser leveret i en flot kvalitets æske, du kan bruge som opbevaring af uldunderbukserne.

Hvis du skal give uldunderbukserne som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksus følelse en flot og lækker indpakning giver.

På æskernes bagside kan du læse omkring Brubeck uldunderbukserne, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...

 
Få fri fragt på Brubeck uldunderbukser.
Få fri fragt på Brubeck uldunderbukser.

Fri fragt på Brubeck uldunderbukser v/køb over 600,-

Når du handler hos os, så får du altid gratis fragt til Postnord pakkeshop eller hjemmeomdeling når du køber for over 600,- (ellers fra kr. 35,-).

Vi afsender 95%+ af alle ordrer samme hverdag ved bestilling inden kl. 15:00. Hvis vi skal have noget af din ordre hjem fra fabrikken, så kan der gå op til 5-7 hverdage, før din ordre afsendes.

Hvis du får brug for at ombytte dit køb til en anden størrelse eller vil returnere, så er det også gratis for dig - hvis du benytter vores gratis returlabel.

 
Køb uldunderbukser fra e-mærket dansk webshop.
Køb uldunderbukser fra e-mærket dansk webshop.

Køb dine uldunderbukser fra dansk e-mærket webshop.

Det er vigtigt at føle sig tryg, når man handler online. Når du handler hos os, så handler du hos en dansk webshop fra Middelfart. Vi har både vores lager og en lille butik på vores adresse, så du kan altid besøge os i vores åbningstid.

Vi er naturligvis tilsluttet og godkendt af e-mærket, det er din ekstra sikkerhed for en tryg og sikker dansk nethandel!