Brug for hjælp? Tlf. 73 34 33 00
Mail: support@brubeck.dk

Merinould undertøj Mænd Aktiv

Merinould undertøj mænd aktiv

Merinould undertøj til aktive mænd!

Herre merinould undertøjet fra Aktiv serien er specielt lavet til aktive mænd i alle aldre, der nyder outdoor / friluftslivet. Aktiv merinould undertøjet er svedtransporterende og holder kroppen tør og varm når du opholder dig i naturen..

Aktiv merinould undertøjet til mænd fåes i str. M, L, XL og XXL i 3 flotte farver (sort, mørkeblå eller orange).

Klik dig ind på et af herre aktiv merinould undertøjs produkterne herunder og vælg først farve og derefter din størrelse, inden du ligger i kurven.

Filtrer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
5 varer
100
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
5 varer
100

Få 10% rabat på Aktiv herre merinould undertøjet!


 
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
 
 
Signe og Christian Brubeck.dk
Signe og Christian / Brubeck.dk

Signe & Christian / Brubeck

"Er du en aktiv mand, der nyder at opholde dig udendørs i naturen og i den friske luft? Aktiv herre merinould undertøjet er populært hos vores mandlige kunder, da du får varmt og svedtransporterende herre merinould undertøj i en lækker kvalitet til den rigtige pris!

Vidste du at Aktiv herre merinould undertøjet ikke kun er til brug i de kolde måneder? Aktiv merinould herre undertøjet tilpasser naturligt din kropstemperatur, så din krop ikke fryser når det er koldt eller sveder når det er varmt.

Prøv selv undertøjet fra Aktiv serien - vi glæder os til at sende din ordre til dig!"

 

 

Uldundertøj mænd aktiv


 

Langærmet uldundertrøje mænd aktiv

Populær langærmet herre uldundertrøje, der er lidt kraftigere og varmere end den langærmede comfort herre uldundertrøje. De særligt placerede svedtransporterende zoner i den langærmede aktiv uldundertrøje til mænd hjælper din overkrop med at komme af med sved og fugt når du er aktiv.

Aktiv langærmet uldertrøje til mænd fåes i str. M, L, XL og XXL i de samme farver som resten af aktiv herre uldundertøjet; Langærmet sort herre uldundertrøje, langærmet mørkeblå herre uldundertrøje eller orange langærmet uldundertrøje til mænd.

Køb her

 

 

Uld t-shirt mænd aktiv

Lækker herre uld t-shirt, til dig der elsker at opholde dig udendørs. Herre uld t-shirten du bør vælge, hvis du er til et aktivt udeliv eller ofte bevæger dig imellem rum med skiftende temperaturer.

Aktiv herre uld t-shirten findes i str. M, L, XL, XXL. Vælg imellem en klassisk sort herre uld t-shirt, mørkeblå herre uld t-shirt eller måske en den orange uld t-shirt til mænd lige dig?

Køb her

 

 

Uld boxershorts mænd aktiv

Brubecks varmeste uld boxershorts til mænd finder du i Aktiv uldundertøjs serien. Lidt tykkere end comfort uld herre boxershortsene og perfekte til dig der elsker et aktivt udeliv!

Aktiv uld boxershortsene til mænd fåes som enten orange uld herre boxershorts, sorte herre uld boxershorts eller mørkeblå uld boxershorts til mænd i str. S, M, L, XL eller XXL.

Køb her

 

 

Uldunderbukser mænd aktiv

Aktiv uld undertøjet til mænd ville ikke være komplet uden et par varme herre uldunderbukser i lækker kvalitet og med perfekt pasform. Aktiv herre uldunderbukserne fåes i str. S, M, L, XL eller XXL i de samme farver som resten af serien; Sorte uldunderbukser til mænd, mørkeblå herre uldunderbukser og som orange uldunderbukser.

Køb her

 

 

Lange uldunderbukser mænd aktiv

Vi anbefaler de lange herre uldunderbukser fra aktiv serien, når du opholder dig udendørs. De er gode til at holde dig varm, uanset om du arbejder udendørs eller er på f.eks vandretur. Er du håndværker, så prøv evt. de lange Extreme uldunderbukser til mænd til når det er rigtigt koldt.

De sorte lange herre uldunderbukser fra aktiv serien fåes i str. M, L, XL eller XXL.

Køb her

 


 
Brubeck uldundertøj med Australsk kvalitets merinould.
Brubeck merinould undertøj med Australsk kvalitets merinould.

Herre merinould undertøj med Australsk kvalitets merinould.

Brubeck har udviklet en ny teknologi til der forbedrer de gode egenskaber i merinould undertøj. Merinould undertøj lavet af 100% uld kan krympe, kradse, blive stift, er ikke elastisk og kan udsættes for angreb af møl, der ødelægger merinould undertøjet.

Brubeck merinould undertøj er lavet ved at blande den bedste Australske kvalitets merinould med syntetiske fibre, så du undgår ulemperne ved 100% merinould undertøj - men stadig får varmt og lækkert blødt undertøj med merinould.

Klik og læs mere om fordelene ved Brubeck merinould undertøj..
Tåler / foretrækker du kun merinould undertøj af 100% uld, så skal du vælge et andet mærke.

 
Brubeck aktiv herre merinould undertøj med flot indpakning.
Brubeck aktiv herre merinould undertøj med flot indpakning.

Aktiv herre merinould undertøj i flot indpakning.

Du får dit nye aktiv herre merinould undertøj leveret i flotte kvalitets æsker, du kan bruge som opbevaring af undertøjet.

Hvis du skal give aktiv herre merinould undertøjet som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksus følelse en flot og lækker indpakning giver.

På æskernes bagside kan du læse omkring Brubeck aktiv herre merinould undertøjet, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...

 
Få fri fragt på Brubeck aktiv herre merinould undertøjet.
Få fri fragt på Brubeck aktiv herre merinould undertøjet.

Fri fragt på Brubeck aktiv herre merinould undertøjet v/køb over 600,-

Når du handler hos os, så får du altid gratis fragt til Postnord pakkeshop eller hjemmeomdeling når du køber for over 600,- (ellers fra kr. 35,-).

Vi afsender 95%+ af alle ordrer samme hverdag ved bestilling inden kl. 15:00. Hvis vi skal have noget af din ordre hjem fra fabrikken, så kan der gå op til 5-7 hverdage, før din ordre afsendes.

Hvis du får brug for at ombytte dit køb til en anden størrelse eller vil returnere, så er det også gratis for dig hvis du benytter vores gratis returlabel.

 
Køb herre merinould undertøj fra e-mærket dansk webshop.
Køb herre merinould undertøj fra e-mærket dansk webshop.

Køb dit herre merinould undertøj fra dansk e-mærket webshop.

Det er vigtigt at føle sig tryg, når man handler online. Når du handler hos os, så handler du hos en dansk webshop fra Middelfart. Vi har både vores lager og en lille butik på vores adresse, så du kan altid besøge os i vores åbningstid.

Vi er naturligvis tilsluttet og godkendt af e-mærket, det er din ekstra sikkerhed for en tryg og sikker dansk nethandel!