Nye merino uld boxershorts? » de kan blive dine for kun 99,95 !

99.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


99,95 DKK

Varenr. BX10430

Normalt lagervare.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

   Del produktet på

 

 

 


Herre boxershorts i merino uld til kun 99,95 !


Christian / Brubeck.dk

"Mangler du en et par lækre og varme uld boxershorts? Herre merino uld boxershortsene er et sikkert hit hos vores kunder; lækker kvalitet til en helt rigtig pris! Vidste du at merino uldundertøj kan bruges året rundt? Uld boxershortsene regulerer naturligt din kropstemperatur, så du ikke fryser når det er koldt eller sveder når det er varmt. Prøv selv et par uld boxershorts i dag - jeg glæder mig til at sende et par til dig og høre hvad du syntes om dem..."

Brubeck bruger kun den fineste australske merino uld i vores uldundertøj.

Den ultrafine uld der bruges i merino uldundertøjet er kun 16,5 micrometer tykt og med en længde på 65-100mm. Denne type merino uld er anerkendt som den absolut bedste på verdensplan og giver dig det lækreste uldundertøj. Brubeck kombinerer den Australske merino uld med syntetiske fibre, så der kan skabes det mest avancerede uldundertøj på markedet. Det Schweiziske firma Schoeller, der er ledende indenfor kvalitetskontrol af tekstiler, garanterer kvaliteten af den merino uld der bruges.

Behagelige boxershorts der ikke gnaver.

Der findes ikke noget mere irriterende end boxershorts der gnaver ved livet. Uld boxershortsene har en bred og behagelig elastik ved livet, der holder boxershortsene på plads uden at gnave. Brubeck logoet ved livet er selvfølgelig også syet direkte ind i stoffet. Boxershortsene er designet og syet så de følger kroppen;du mærker faktisk ikke at du har dem på!

Åndbare og svedtransporterende merino uld boxershorts.

Uld boxershortsenes unikke sammensætning af materialer og den avancerede 3D syning, leder automatisk fugt væk fra din krop. Merino uld er det bedste naturlige materiale til at transportere fugt og sved væk fra kroppen. Uld boxershortsenes 3D konstruktion forstærker yderligere virkningen af merino ulden, så du altid holder dig tør og varm, uanset dit aktivetsniveau.

Sømløse boxershorts uden irriterende syninger og vaskemærker.

Uld boxershortsene er naturligvist lavet med sømløse (flade) syninger. Det er med til at gøre boxershortsene endnu mere komfortable for dig at have på. Kender du forresten følelsen af et irriterende og skærende vaskemærke? Det oplever du ikke med uld boxershortsene - her er alle vaskeanvisninger og størrelse syet direkte ind i stoffet!

Uld boxershorts der holder farven og pasformen.

Når boxershortsene produceres, så bliver de syet i overstørrelse på fabrikken. Derefter bliver de vasket, så de krymper til den rette størrelse. Det betyder at du ikke vil opleve at boxershortsene krymper, da de allerede har tilpasset sig den ønskede størrelse. Fabrikken tester løbende uldundertøjet, for at se hvor længe det holder den korrekte farve. Resultatet? Selv efter 100+ vaske, så har du stadig flot og farvestrålende merino uld undertøj. Husk blot at følge vaskeanvisningerne.

Herre merino uld boxershorts i flot indpakning.

Du får dine nye merino uld boxershorts leveret i en flot kvalitets æske, du kan bruge til opbevaring af boxershortsene. Hvis du skal give uld boxershortsene som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskens bagside kan du læse omkring Brubeck's merino uldundertøj, samt finde vaskeanvisniger og meget mere...


Vask og materialer brugt i merino uld boxershortsene.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på dine nye merino uld boxershorts ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Boxershortsene holder deres pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense boxershortsene. Brubeck's merino uld undertøj er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker det og hænger det til tørre.

Materialer.

Boxershortsene er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver uld boxershortsene specielle egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan. Boxershortsenes yderste lag er lavet af 100% australsk kvalitets merino uld. Uld boxershortsene er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer. 41% merino uld, 57% poliamid, 2% elastan.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på uld boxershortsene.

Alt Brubeck merino uld undertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke uldundertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Uldundertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste uldundertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye uldundertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Uld boxershortsene er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


BILLIG FRAGT MED POSTNORD!


Få dit tøj og undertøj leveret billigst muligt!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Med de konstant stigende fragtpriser kan jeg desværre ikke tilbyde fri fragt på alle ordrer længere. Køber du for kr. 500,- (efter rabat), så betaler jeg fragten til din nærmeste PostNord pakkeshop. Hvis dit køb er under kr. 500,- så sender jeg din pakke til nærmeste PostNord pakkeshop for kr. 30,- | GLS pakkeshop for kr. 55,-. Uanset hvilken leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-3 hverdage (lagervarer) - bestillingsvarer indenfor 8-14 hverdage.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere uld boxershortsene!

Skulle du få behov for at ombytte boxershortsene til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb dine nye merino uld boxershorts i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye herre merino uld boxershorts.

Boxershortsene fåes i 5 klassiske farver der passer til din daglige garderobe. Vælg imellem sort, mørkeblå, grafit, grå eller råhvid farve. Køb evt. boxershortsene i et par forskellige farver, så er du sikker på at du får den bedste komfort inderst, der matcher din daglige påklædning yderst. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter boxershortsene i din indkøbskurv.

 
 
 

Find størrelsen på dine nye uld boxershorts.

Boxershortsene er forvasket fra fabrikken, så de krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at boxershortsenes specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal de sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på dine nye uld boxershorts i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
164-170 cm 84-88 cm 74-80 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 88-94 cm 80-86 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
176-182 cm 94-100 cm 86-92 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
182-188 cm 100-106 cm 92-98 cm

Størrelse XXL

HøjdeBrystLiv
188-194 cm 106-112 cm 98-104 cm
 

Gratis gave når du køber for over 650,-

Hvis du samlet køber for over 650,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med PostNord v/køb over kr. 500,-, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 3-8 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Se resten af det praktiske herre merino uldundertøj.


Langærmet uldundertrøje til mænd | kun kr. 299,95 !

Mangler du en varm og praktisk langærmet uldundertrøje der dækker hele overkroppen? Så skal du prøve denne langærmede merino uld undertrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af herre merino uldundertøjet. Du kan købe herre uldundertrøjen i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL. Den langærmede uldundertrøje er i farverne hvid, grå, grafit eller sort - praktiske farver der passer under alt slags tøj.

Merino uld t-shirt til mænd | kun kr. 239,95 !

Foretrækker du at der er korte ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne merino uld t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af herre merino uldundertøjet. Du kan købe uld t-shirten i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL. T-shirten er i farverne hvid, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Merino uld undertrøje til mænd | kun kr. 179,95 !

Den klassiske uldundertrøje uden ærmer, der kan bruges hele året rundt og til alle former for aktiviteter. Uldundertrøjen fåes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL i farverne hvid, grafit eller sort - så desværre findes den ikke som blå herre uldundertrøje - der skal du vælge merino uld t-shirten istedet.

Lange uldunderbukser til mænd | kun kr. 229,95 !

Klassiske lange herre uldunderbukser i varm merino uld. Du holder med garanti dine ben varme i de lange uldunderbukser og undgår at der kommer kulde ind på kroppen. Vælg dine lange uldunderbukser i sort, grafit eller grå - de findes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL.


Produkt video - herre merino uld boxershorts.


Modelfotos - herre merino uld boxershorts.Spørgsmål & svar til herre uld boxershortsene.