Nye hipster uldtrusser? » de kan blive dine for kun 69,95 !

69.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


69,95 DKK

Varenr. HI10070

Normalt lagervare.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

   Del produktet på

 

 

 


Dame hipster uldtrusser i merino uld til kun 69,95!


Christian / Brubeck.dk

"Mangler du en et par lækre og varme hipster uldtrusser? Dame merino uldtrusserne er et sikkert hit hos vores kunder; lækker kvalitet til en helt rigtig pris! Vidste du at merino uldundertøj kan bruges året rundt? Hipster uldtrusserne regulerer naturligt din kropstemperatur, så du ikke fryser når det er koldt eller sveder når det er varmt. Prøv selv et par hipster uldtrusser i dag - jeg glæder mig til at sende et par til dig og høre hvad du syntes om dem..."

Brubeck bruger kun den fineste australske merino uld i vores uldundertøj.

Den ultrafine uld der bruges i merino uldundertøjet er kun 16,5 micrometer tykt og med en længde på 65-100mm. Denne type merino uld er anerkendt som den absolut bedste på verdensplan og giver dig det lækreste uldundertøj. Brubeck kombinerer den Australske merino uld med syntetiske fibre, så der kan skabes det mest avancerede uldundertøj på markedet. Det Schweiziske firma Schoeller, der er ledende indenfor kvalitetskontrol af tekstiler, garanterer kvaliteten af den merino uld der bruges.

Behagelige hipster uldtrusser der ikke gnaver.

Der findes ikke noget mere irriterende end truser der gnaver ved livet. Uldtrusserne har en bred og behaglig elastik ved livet, der holder hipster trusserne på plads uden at gnave. Brubeck logoet ved livet er selvfølgelig også syet direkte ind i stoffet. Uldtrusserne er designet og syet så de følger kroppen;du mærker faktisk ikke at du har dem på!

Åndbare og svedtransporterende merino hipster uldtrusser.

Uldtrussernes unikke sammensætning af materialer og den avancerede 3D syning, leder automatisk fugt væk fra din krop. Merino uld er det bedste naturlige materiale til at transportere fugt og sved væk fra kroppen. Uldtrussernes 3D konstruktion forstærker yderligere virkningen af merino ulden, så du altid holder dig tør og varm, uanset dit aktivetsniveau.

Sømløse hipster uldtrusser uden irriterende syninger og vaskemærker.

Uldtrusserne er naturligvist lavet med sømløse (flade) syninger. Det er med til at gøre hipster uldtrusserne endnu mere komfortable for dig at have på. Kender du forresten følelsen af et irriterende og skærende vaskemærke? Det oplever du ikke med uldtrusserne - her er alle vaskeanvisninger og størrelse syet direkte ind i stoffet!

Hipster uldtrusser der holder farven og pasformen.

Når uldtrusserne produceres, så bliver de syet i overstørrelse på fabrikken. Derefter bliver de vasket, så de krymper til den rette størrelse. Det betyder at du ikke vil opleve at hipster uldtrusserne krymper, da de allerede har tilpasset sig den ønskede størrelse. Fabrikken tester løbende uldundertøjet, for at se hvor længe det holder den korrekte farve. Resultatet? Selv efter 100+ vaske, så har du stadig flot og farvestrålende merino uld undertøj. Husk blot at følge vaskeanvisningerne.

Dame merino hipster uldtrusser i flot indpakning.

Du får dine nye merino hipster uldtrusser leveret i en flot kvalitets æske, du kan bruge til opbevaring af uldtrusser. Hvis du skal give hipster uldtrusserne som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskens bagside kan du læse omkring Brubeck's merino uldundertøj, samt finde vaskeanvisniger og meget mere...


Vask og materialer brugt i merino hipster uldtrusserne.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på dine nye merino hipster uldtrusser ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Uldtrusserne holder deres pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense hipster uldtrusserne. Brubeck's merino uld undertøj er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker det og hænger det til tørre.

Materialer.

Hipster uldtrusserne er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver uldtrusserne specielle egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan. Uldtrussernes yderste lag er lavet af 100% australsk kvalitets merino uld. Hipster uldtrusserne er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer. 41% merino uld, 57% poliamid, 2% elastan.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på hipster uldtrusserne.

Alt Brubeck merino uld undertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke uldundertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Uldundertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste uldundertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye uldundertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Hipster uldtrusserne er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


BILLIG FRAGT MED POSTNORD!


Få dit tøj og undertøj leveret billigst muligt!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Med de konstant stigende fragtpriser kan jeg desværre ikke tilbyde fri fragt på alle ordrer længere. Køber du for kr. 500,- (efter rabat), så betaler jeg fragten til din nærmeste PostNord pakkeshop. Hvis dit køb er under kr. 500,- så sender jeg din pakke til nærmeste PostNord pakkeshop for kr. 30,- | GLS pakkeshop for kr. 55,-. Uanset hvilken leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-3 hverdage (lagervarer) - bestillingsvarer indenfor 8-14 hverdage.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere uldtrusserne!

Skulle du få behov for at ombytte hipster uldtrusserne til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb dine nye merino hipster uldtrusser i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på dine nye dame merino hipster uldtrusser.

Uldtrusserne fåes i 3 klassiske farver der passer til din daglige garderobe. Vælg imellem sort, hudfarvet eller råhvid farve. Køb evt. hipster uldtrusserne i et par forskellige farver, så er du sikker på at du får den bedste komfort inderst, der matcher din daglige påklædning yderst. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter hipster uldtrusserne i din indkøbskurv.

Find størrelsen på dine nye hipster uldtrusser.

Hipster uldtrusserne er forvasket fra fabrikken, så de krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at uldtrussernes specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal de sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på dine nye hipster uldtrusser i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Gratis gave når du køber for over 650,-

Hvis du samlet køber for over 650,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med PostNord ved køb over kr. 500,-. 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 3-8 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Fuldend din garderobe af dame merino uldundertøj.


Langærmet dame uldundertrøje| kun kr. 299,95 !

Foretrækker du at der er lange ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne langærmede merino uld undertrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame merino uldundertøjet. Du kan købe uldundertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL. Undertrøjen er i farverne hvid, grå, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Dame merino uld t-shirt| kun kr. 239,95 !

Foretrækker du at der er korte ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne merino uld t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame merino uldundertøjet. Du kan købe uld t-shirten i str. Small, Medium, Large eller XL. T-shirten er i farverne hvid, grå, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

Dame merino uld undertrøje| kun kr. 179,95 !

Uldundertrøjen er med ekstra dyb udskæring ved brystet, så du kan have den indenunder eks. en bluse eller kjole der går lidt ned ved halsen. Den klassiske uldundertrøje uden ærmer fåes i str. Small, Medium, Large eller XL. Uldundertrøjen er i farverne hvid, grå, eller sort - så desværre findes den ikke som blå uldundertrøje.

Dame merino uld boxershorts| kun kr. 124,95 !

Bestseller! Merino uld boxershortsene er et kæmpe hit hos vores kvindelige kunder. Ekstremt komfortable og varme boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large og XL. Køb dit par i hvid, beige eller sort. Den bedste anbefaling vi kan give dig er at købe minimum 2 par, du vil savne at have dem på når de er til vask!

Dame merino uldtrusser| kun kr. 124,95 !

Klassiske dametrusser i varm merino uld. Hvis ikke du er til boxershorts, så er dette uldtrusserne for dig! Uldtrusserne går længere op på taljen end vores uld hipster trusser og giver dig derfor ekstra varme højere oppe. Merino uldtrusserne er i hvid, beige og sort i størrelserne Small, Medium, Large eller XL. Uldtrusserne kommer selvfølgelig i en flot og lækker kvalitetsæske..


Produkt video - dame merino hipster uldtrusser.


Modelfotos - dame merino hipster uldtrusser.Spørgsmål & svar til hipster uldtrusserne.


Se hvad andre kunder også købte..