Løbetøj

billigt løbetøj til mænd og damer i høj kvalitet


Danmarks billigste kvalitets løbetøj? Bedøm selv!


Det rette løbetøj gør dig til en bedre løber..

Løbetøjet fra 3D RUN PRO serien er noget af verdens mest avancerede løbetøj udviklet i samarbejde med professionelle løbere. Løbetrøjerne er i flotte farver og med specielle mønstre, der samtidigt har en funktion i trøjerne. Løbetøjet egner sig til både motionsløb, marathon, trail run, ekstrem løb (copenhagen warrior) og meget mere. Prøv selv en trøje fra 3D RUN PRO serien og oplev forskellen allerede efter din første løbetur.
Husk også et kigge på DRY løbetøjet - perfekt til løb hvor du bliver beskidt!

Brubeck sponsorerer løbere og internationale løb

Vi er stolte af at samarbejde med nogen af verdens bedste løbere indenfor deres sportsgren. Til forskel fra andre løbetøjsmærker, så opsøger vi ikke atleterne - de kommer til os! Det stærke samarbejde med professionele løbere resulterer i at du får det absolut bedste løbetøj - de er med i udviklingen af løbetøjet og løber selv i det konstant. Hils på et udpluk af løberne længere nede på siden, hvor du også kan se læse om nogle af de internationale løb Brubeck sponsorerer.

Løbetøj til mænd og damer


Løbetøj i lækker indpakning.

Når du køber Brubeck løbetøj, så bliver det altid leveret i flotte kvalitets æsker, du også kan bruge til opbevaring af løbetøjet. Hvis du skal give løbetøjet som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskernes bagside kan du læse omkring Brubeck's løbetøj, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...

Bliv en bedre løber med 3D RUN PRO løbetøj.

3D RUN PRO løbetøjet er udviklet i tæt samarbejde med det polske marathon landshold. Målet med samarbejdet har været at skabe en serie af avanceret løbetøj, der giver dig de bedste forudsætninger for at nyde dine løbeture. En af løbetøjets mange specielle egenskaber er at det ikke irriterer / gnider på brystet når du løber. Derfor kan du nøjes med at have en 3D RUN PRO løbetrøje på og undvære løbeundertøj inderst.


Brubecks team af professionelle løbere


Andrzej Radzikowski.

Andrzej er verdens ledende ultra marathon løber.

Michal Kielbasinski.

Polens førende ultra løber.

Rafal Augustyn.

Rafal har været polsk champion i racewalking adskillige gange.

Vil du være en del af teamet?

Er du en af Danmarks bedste løbere?
Så kontakt os - vi glæder os til at samarbejde med dig!


Brubeck løbssponsor


Runmageddon.

Brubeck var teknisk løbssponsor til Runmageddon 2015.

Gdansk triathlon.

Brubeck var teknisk løbssponsor til Gdansk Triathlon 2016.

Wroclaw halvmarathon.

Brubeck var teknisk løbssponsor til Wroclaw halvmarathon 2015.

Mangler I en løbssponsor til jeres næste løb?

Arrangerer du et spændende løb i Danmark?
Så kontakt os - vi glæder os til at samarbejde med dig!


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på løbetøjet.

Alt Brubeck løbetøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke løbetøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Løbetøj der ikke lever 100% op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste løbetøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye løbetøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Løbetøjet er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit løbetøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye løbetøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret løbetøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt med dao og billig returnering!


Få dit nye løbetøj leveret gratis med DAO 365!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med postnord/GLS til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-7 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere løbetøjet!

Skulle du få behov for at ombytte løbetøjet til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Løbetøj til mænd


løbetøj til mænd

Langærmet løbetrøje til mænd 3D RUN PRO - kr. 299,95

Langærmet løbetrøje til mænd fra 3D RUN PRO serien af løbetøj.

Løbe t-shirt til mænd 3D RUN PRO - kr. 249,95

Løbe t-shirt til mænd fra 3D RUN PRO serien af løbetøj.

Løbe tanktop til mænd 3D RUN PRO - kr. 179,95

Løbe tanktop til mænd fra 3D RUN PRO serien af løbetøj.

Korte løbebukser til mænd - kr. 229,95

Korte løbebukser til mænd.

Lange løbebukser til mænd - kr. 269,95

Lange løbebukser til mænd.

Korte løbeshorts til mænd - kr. 229,95

Korte løbeshorts til mænd.


Løbetøj til damer


løbetøj til damer / kvinder

Langærmet løbetrøje til damer 3D RUN PRO - kr. 299,95

Langærmet løbetrøje til damer fra 3D RUN PRO serien af løbetøj..

Løbe t-shirt til damer 3D RUN PRO - kr. 249,95

Løbe t-shirt til damer fra 3D RUN PRO serien af løbetøj..

Løbe tanktop til damer 3D RUN PRO - kr. 179,95

Løbe tanktop til damer fra 3D RUN PRO serien af løbetøj..

Sports BH til løb - kr. 169,95

Sports BH til løb..

3/4 løbebukser til damer - kr. 229,95

3/4 løbebukser til damer..

Lange løbebukser til damer - kr. 269,95

Lange løbebukser til damer..