Løbe top til damer » Den kan blive din nu for kun kr. 179,95!

179.95
GRATIS FRAGT TIL DAO PAKKESHOP -> BEGRÆNSET ANTAL! 30 DAGES RETURRET.


179,95 DKK

Varenr. TA10300

Afsendes indenfor 1-7 hverdage.

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

   

 Del produktet på

 

 

 


Den bedste dame løbe top til kun 179,95?


Christian / Brubeck.dk

"Mangler du en lækker dame løbetop i høj kvalitet til en god pris? Dame løbe toppen er et sikkert hit hos vores kvindelige kunder, der elsker at løbe! Løbe toppen er med i 3D RUN PRO serien af dame løbetøj, der er udviklet i samarbejde med det polske marathon landshold. Toppen kan også bruges til andre former for sport, eller som en sporty top når du nyder foråret og sommeren udendørs. Prøv selv løbe toppen i dag - jeg glæder mig til at sende en til dig og høre hvad du syntes om den..."

3D RUN PRO er til dig der vil have det bedste løbetøj til en skarp pris!.

Dame løbetøjet i 3D RUN PRO serien er specielt udviklet til dig der elsker at løbe. Løbetøjet syes med den nyeste og mest avancerede teknologi, hvor stoffet sammensættes i en speciel 3D struktur. Det gør at løbetøjet kan sidde helt tæt ind til kroppen og følger din krop når du bevæger dig, uden at virke snærende. Samtidigt får du noget af det bedste svedtransporterende løbetøj der findes, så du kan koncentrere dig om at løbe og ikke om at svede.

Svedtransporterende dame løbe top der lader dig ånde.

Løbe toppen har specielle svedtransportende zoner, der hvor du sveder mest. Løbe toppen er sammensat af flere typer garn, der tilsammen hjælper din krop med at transportere sveden væk når du løber. Derfor får du her en af verdens bedste løbe toppe, der giver dig frihed til at ånde og bevæge dig frit når du løber.

Behagelige afrundede kanter ved armene og halsen.

Løbe toppen har ekstra kraftige afrundede forstærkninger ved armene og halsen. Sammen med den kraftige elastik ved livet er detmed til at holde løbe toppen ekstra godt på plads og forhindrer at toppen glider op når du bevæger dig. Forstærkningerne er syet så de ikke klemmer på hverken dine arme eller ved livet, men blot giver et behageligt hold.

Dame løbe top der ikke giver slidmærker.

Løbe toppens unikke sammensætning af materialer og den avancerede 3D syning, gør at du bliver til et med løbe toppen. Måske kender du den ubehagelige følelse af slidmærker på kroppen efter du har løbet? Et af de store fokuspunkter ved udviklingen af denne løbe top har været at undgå slidmærker. Det er lykkedes så godt at du reelt set ikke behøver at have sportsundertøj inde under løbe toppen - men det skal selv opleves!

Bliv fri for irriterende syninger og vaskemærker.

Løbe toppen er naturligvist lavet med sømløse (flade) syninger. Det er med til at gøre toppen endnu mere komfortabel for dig at have på. Kender du forresten følelsen af et irriterende og skærende vaskemærke? Det oplever du ikke med løbe toppen - her er alle vaskeanvisninger og størrelse syet direkte ind i stoffet!

Dame løbe top der holder farven og pasformen.

Når løbe toppen produceres, så bliver den syet i overstørrelse på fabrikken. Derefter bliver den vasket, så den krymper til den rette størrelse. Det betyder at du ikke vil opleve at toppen krymper, da den allerede har tilpasset sig den ønskede størrelse. Fabrikken tester løbende løbetøjet, for at se hvor længe det holder den korrekte farve. Resultatet? Selv efter 100+ vaske, så har du stadig flot og farvestrålende kvalitets løbetøj. Husk blot at følge vaskeanvisningerne.

Kvalitets dame løbe top i lækker indpakning.

Du får din nye dame løbe top leveret i en flot kvalitets æske. Hvis du skal give løbe toppen som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskens bagside kan du læse omkring Brubeck's løbetøj, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...


Vask og materialer brugt i dame løbe toppen.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på din nye løbe top ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Toppen holder sin pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense toppen. Brubeck's løbetøj er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker det og hænger det til tørre.

Materialer.

Løbe toppen er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver toppen dens specielle egenskaber. Toppens stof lag er sammensat af polyamid og polipropylen. Løbe toppen er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer. 60% Polipropylen, 40% poliamid.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på dame løbe toppen.

Alt Brubeck løbetøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke løbetøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Løbetøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste løbetøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye dame løbetøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Løbe toppen er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit løbetøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye løbetøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt med DAO og billig returnering!


Få din nye dame løbe top leveret gratis med DAO 365!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber løbetøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med postnord til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-7 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 1-7 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere løbe toppen!

Skulle du få behov for at ombytte toppen til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb din nye dame løbe top i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye dame løbe top.

Løbetoppen fåes i 6 flotte farver der passer til enhver løbegarderobe. Vælg imellem lilla, rød, lyseblå, hvid, mørkerød eller mørkelilla. Køb evt. løbe toppen i et par forskellige farver, så er du sikker på at du altid har en flot løbe top klar næste gang du vil ud og løbe. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter t-shirten i din indkøbskurv.

 
 

Find størrelsen på din nye løbe top.

Løbe toppen er forvasket fra fabrikken, så den krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at toppen's specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal den sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på din nye dame løbe top i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Gratis gave når du køber for over 800,-

Hvis du samlet køber for over 800,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med DAO, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 1-7 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Fuldend din garderobe af dame løbetøj.


Dame løbetrøje 3D RUN PRO | kun kr. 299,95 !

Foretrækker du at der er lange ærmer på din løbetrøje? Så skal du tage et kig på denne langærmede dame løbetrøje, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame løbetøjet. Du kan købe løbetrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL.

Dame løbe t-shirt 3d run pro| kun kr. 249,95 !

Foretrækker du at der er korte ærmer på din løbetrøje? Så skal du tage et kig på denne dame løbe t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af dame løbetøjet. Du kan købe løbetrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL..

Sports BH til løb | kun kr. 169,95 !

Brubeck's eneste og bedste sports BH. Her er der kælet for alle detaljer, så du får den bedste sports BH til en rigtig skarp pris! Sports BH'en fåes i str. Small, Medium, Large og XL.

3/4 dame løbebukser | kun kr. 229,95 !

3/4 dame løbebukser i meget høj kvalitet. De korte dame løbebukser er med til at fuldende din garderobe af kvalitets dame løbetøj. 3/4 løbebukserne findes i størrelse Small, Medium, Large eller XL.

Dame løbebukser | kun kr. 269,95 !.

Lange dame løbebukser / tights. De sorte dame løbebukser er til dig der foretrækker løbebukser der dækker benene helt. Løbebukserne kan bruges om foråret, sommeren og i det tidlige efterår. Bukserne er også særdeles velegnede til andre former for sport eller i fritiden. Dame løbebukserne findes i størrelse Small, Medium, Large eller XL.!

Dame løbetrøje med lynlås | kun kr. 499,95 !.

En langærmet dame løbetrøje med lynlås du ganske enkelt skal opleve! Her forkæler du dig selv med en lækker blød og kraftig løbetrøje, som du med garanti også vil elske at have på når du ikke løber eller træner. Lynlåstrøjen findes i Small, Medium, Large eller XL.


Produkt video - dame løbe top.


Modelfotos - dame løbe top.Spørgsmål & svar til dame løbe toppen.