Ny langærmet herre uldundertrøje? » Den kan blive din for kun 249,95 !

249.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


249,95 DKK

Varenr. LS11600

Normalt lagervare.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

    Del produktet på

Indhold 

 

 


Varm, praktisk og holdbar langærmet herre uldundertrøje.


Christian / Brubeck.dk

"Mangler du en lækker og varm langærmet uldundertrøje? Uldundertrøjen er meget populær hos vores kunder, ganske enkelt fordi du får en fantastisk kvalitets uldundertrøje til en rigtig god pris! Vidste du at merino uldundertøj kan bruges året rundt? Uldundertrøjen regulerer naturligt din kropstemperatur, så du ikke fryser når det er koldt eller sveder når det er varmt. Prøv selv uldundertrøjen - jeg glæder mig til at sende en til dig og høre hvad du syntes om den..."

Brubeck bruger kun den fineste australske merino uld i vores uldundertøj.

Den ultrafine uld der bruges i merino uldundertøjet er kun 16,5 micrometer tykt og med en længde på 65-100mm. Denne type merino uld er anerkendt som den absolut bedste på verdensplan og giver dig det lækreste uldundertøj. Brubeck kombinerer den Australske merino uld med syntetiske fibre, så der kan skabes det mest avancerede uldundertøj på markedet. Det Schweiziske firma Schoeller, der er ledende indenfor kvalitetskontrol af tekstiler, garanterer kvaliteten af den merino uld der bruges.

Uldundertrøjen har en bred halsudskæring der lader dig ånde.

Der findes ikke noget mere irriterende end en undertrøje der klemmer om halsen. Uldundertrøjen er derfor designet med en bred halsudskåring der giver dig frihed til at ånde og bevæge dig frit. Uldundertrøjen er syet så den føles ekstra behagelig ved skuldrene og halsen; du mærker faktisk ikke at du har den på!

Behagelige afrundede kanter ved ærmer og livet.

Uldundertrøjen har ekstra kraftige afrundede forstærkninger ved ærmerne og livet. Det er med til at holde ærmerne ekstra godt på plads og forhindrer at undertrøjen glider op når du bevæger dig. Forstærkningerne er syet så de ikke klemmer på hverken dine arme eller ved livet, men blot giver et behageligt hold på undertrøjen.

Uldundertrøje der lader din krop ånde året rundt.

Uldundertrøjens unikke sammensætning af materialer og den avancerede 3D syning, leder automatisk fugt væk fra din krop. Merino uld er det bedste naturlige materiale til at transportere fugt og sved væk fra kroppen. Uldundertrøjens 3D konstruktion forstærker yderligere virkningen af merino ulden, så du altid holder dig tør og varm, uanset dit aktivetsniveau.

Bliv fri for irriterende syninger og vaskemærker.

Uldundertrøjen er naturligvist lavet med sømløse (flade) syninger. Det er med til at gøre uldundertrøjen endnu mere komfortabel for dig at have på. Kender du forresten følelsen af et irriterende og skærende vaskemærke? Det oplever du ikke med uldundertrøjen - her er alle vaskeanvisninger og størrelse syet direkte ind i stoffet!

Langærmet uldundertrøje der holder farven og pasformen.

Når uldundertrøjen produceres, så bliver den syet i overstørrelse på fabrikken. Derefter bliver den vasket, så den krymper til den rette størrelse. Det betyder at du ikke vil opleve at undertrøjen krymper, da den allerede har tilpasset sig den ønskede størrelse. Fabrikken tester løbende uldundertøjet, for at se hvor længe det holder den korrekte farve. Resultatet? Selv efter 100+ vaske, så har du stadig flot og farvestrålende merino uld undertøj. Husk blot at følge vaskeanvisningerne.

Kvalitets herre merino uldundertrøje i lækker indpakning.

Du får din nye merino uldundertrøje leveret i en flot kvalitets æske, du kan bruge som opbevaring af undertrøjen. Hvis du skal give uldundertrøjen som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskens bagside kan du læse omkring Brubeck's merino uldundertøj, samt finde vaskeanvisniger og meget mere...


Vask og materialer brugt i merino uldundertrøjen.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på din nye langærmede uldundertrøje ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Uldundertrøjen holder sin pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense undertrøjen. Brubeck's merino uld undertøj er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker det og hænger det til tørre.

Materialer.

Uldundertrøjen er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver uldundertrøjen dens specielle egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan. Uldundertrøjens yderste lag er lavet af 100% australsk kvalitets merino uld. Uldundertrøjen er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer. 41% merino uld, 57% poliamid, 2% elastan.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på uldundertrøjen.

Alt Brubeck merino uld undertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke uldundertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Uldundertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste uldundertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye uldundertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Uldundertrøjen er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj og undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


BILLIG FRAGT MED POSTNORD!


Få dit tøj og undertøj leveret billigst muligt!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Med de konstant stigende fragtpriser kan jeg desværre ikke tilbyde fri fragt på alle ordrer længere. Køber du for kr. 500,- (efter rabat), så betaler jeg fragten til din nærmeste PostNord pakkeshop. Hvis dit køb er under kr. 500,- så sender jeg din pakke til nærmeste PostNord pakkeshop for kr. 30,- | GLS pakkeshop for kr. 55,-. Uanset hvilken leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 1-3 hverdage (lagervarer) - bestillingsvarer indenfor 8-14 hverdage.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere uldundertrøjen!

Skulle du få behov for at ombytte uldundertrøjen til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb din nye langærmede uldundertrøje i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye langærmede uldundertrøje.

Uldundertrøjen fåes i 4 klassiske farver der passer til din daglige garderobe. Vælg imellem sort, grå, grafit eller råhvid farve. Køb evt. uldundertrøjen i et par forskellige farver, så er du sikker på at du får den bedste komfort inderst, der matcher din daglige påklædning yderst. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter uldundertrøjen i din indkøbskurv.

Find størrelsen på din nye uldundertrøje.

Uldundertrøjen er forvasket fra fabrikken, så den krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at uldundertrøjens specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal den sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på din nye uldundertrøje i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 88-94 cm 80-86 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
176-182 cm 94-100 cm 86-92 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
182-188 cm 100-106 cm 92-98 cm

Størrelse XXL

HøjdeBrystLiv
188-194 cm 106-112 cm 98-104 cm

Gratis gave når du køber for over 650,-

Hvis du samlet køber for over 650,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med PostNord v/køb over kr. 500,-, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 1-7 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Fuldend din garderobe af herre merino uldundertøj.


Merino uld t-shirt til mænd | kun kr. 239,95 !

Foretrækker du at der er korte ærmer på din uldundertrøje? Så skal du tage et kig på denne merino uld t-shirt, der er lavet i samme høje kvalitet som resten af herre merino uldundertøjet. Du kan købe uld t-shirten i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL. T-shirten er i farverne hvid, blå eller sort - så du kan få matchende uldundertøj.

herre merino uld undertrøje| kun kr. 179,95 !

Den klassiske uldundertrøje uden ærmer, der kan bruges hele året rundt og til alle former for aktiviteter. Uldundertrøjen fåes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL i farverne hvid, grafit eller sort - så desværre findes den ikke som blå herre uldundertrøje - der skal du vælge merino uld t-shirten istedet.

herre merino uld boxershorts| kun kr. 124,95 !

Bestseller! Merino uld boxershortsene er et kæmpe hit hos vores mandlige kunder. Ekstremt komfortable og varme boxershorts der fåes i str. Small, Medium, Large og XL. Køb dit par i lysegrå, hvid, grafit, blå eller sort. Den bedste anbefaling vi kan give dig er at købe minimum 2 par, du vil savne at have dem på når de er til vask!

Lange uldunderbukser til mænd | kun kr. 229,95 !

Klassiske lange herre uldunderbukser i varm merino uld. Du holder med garanti dine ben varme i de lange uldunderbukser og undgår at der kommer kulde ind på kroppen. Vælg dine lange uldunderbukser i sort, grafit eller grå - de findes i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL.


Produkt video - Langærmet herre uldundertrøje.

 


Modelfotos - Langærmet uldundertrøje til mænd.Spørgsmål & svar til den langærmede herre uldundertrøje.


Se hvad andre kunder også købte..