Brug for hjælp? Tlf. 73 34 33 00
Mail: support@brubeck.dk

Halsedisser / Halsrør

Varme halsedisser og halsrør Brubeck

Halsedisser og halsrør i lækker kvalitet!

Merinould halsedisserne og vores halsrør er iblandt de ting flest kunder har lagt i deres indkøbskurv. Hvert år sender vi flere hundrede halsedisser og halsrør til danskere ligesom dig.

Merinould halsedisserne er dejligt varme takket være den lækre mulesingfrie kvalitets merinould. Athletic halsrørene er velegnede til dig der ikke tåler uld, eller til brug når det er knapt så koldt.

Både halsedisserne og halsrørene fåes i flere forskellige farver i str. S/M og L/XL.

Klik dig ind på et af merino uldundertøjs produkterne herunder og vælg først farve og derefter din størrelse, inden du lægger i kurven.

Filtrer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
3 varer
100
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
2. Vælg Størrelse
Faldende orden
3 varer
100

Spar 10% på Brubeck halsedisser!


 
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
Få 10% rabat som Brubeck VIP klub medlem!
 

 
Fandt du ikke hvad du søgte?

Fortsæt med at handle her:

Huer og handsker  Huer  Handsker  Elefanthuer / Balaclava 
 

Varme uld halsedisser / uld halsrør


Varm sort merinould halsedisse

Lækker tynd og varm sort merinould halsedisse der med garanti holder din hals og dit hovede varmt udendørs. Den sorte merinould halsedisse er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Merinould halsedissen er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler står på ski eller generelt opholder dig udendørs.

Den sorte merinould halsedisse fåes i str. S/M (bedste sorte halsedisse til dame og børn) og i str. L/XL (bedste sorte halsedisse til mænd).

Køb her

 

Varm navyblå merinould halsedisse

Lækker tynd og varm navyblå merinould halsedisse der med garanti holder din hals og dit hovede varmt udendørs. Den navyblå merinould halsedisse er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Merinould halsedissen er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler står på ski eller generelt opholder dig udendørs.

Den navyblå merinould halsedisse fåes i str. S/M (bedste blå halsedisse til dame og børn) og i str. L/XL (bedste blå halsedisse til mænd).

Køb her

 

Varm hindbærrød merinould halsedisse

Lækker tynd og varm hindbærrød merinould halsedisse der med garanti holder din hals og dit hovede varmt udendørs. Den hindbærrød merinould halsedisse er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Merinould halsedissen er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler står på ski eller generelt opholder dig udendørs.

Den hindbærrød merinould halsedisse fåes i str. S/M (bedste røde halsedisse til dame og børn) og i str. L/XL (bedste røde halsedisse til mænd).

Køb her

 

Varm turkisblå merinould halsedisse

Lækker tynd og varm turkisblå merinould halsedisse der med garanti holder din hals og dit hovede varmt udendørs. Den turkisblå merinould halsedisse er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Merinould halsedissen er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler står på ski eller generelt opholder dig udendørs.

Den turkisblå merinould halsedisse fåes i str. S/M (bedste turkis halsedisse til dame og børn) og i str. L/XL (bedste turkis halsedisse til mænd).

Køb her

 


Halsrør til børn og voksne


Tyndt lækkert sort halsrør

Lækkert tyndt og varmt sort halsrør, der er knapt så varmt som uld halsrøret, men stadig holder dig dejligt varm udendørs. Det sorte halsrør er velegnet til dig der ikke tåler merinould og er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Halsrøret er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler, kører på mc eller generelt opholder dig udendørs, når det ikke er bidende koldt.

Det sorte halsrør fåes i str. S/M (bedste sorte halsrør til dame og børn) og i str. L/XL (bedste sorte halsrør til mænd).

Køb her

Tyndt lækkert navyblåt halsrør

Lækkert tyndt og varmt navyblåt halsrør, der er knapt så varmt som uld halsrøret, men stadig holder dig dejligt varm udendørs. Det navyblå halsrør er velegnet til dig der ikke tåler merinould og er unisex og kan derfor bruges af både voksen og børn. Halsrøret er særligt velegnet til når du går tur, løber, cykler, kører på mc eller generelt opholder dig udendørs, når det ikke er bidende koldt.

Det navyblå halsrør fåes i str. S/M (bedste navyblå halsrør til dame og børn) og i str. L/XL (bedste navyblå halsrør til mænd).

Køb her


 
Brubeck halsedisser med flot indpakning.
Brubeck halsedisser med flot indpakning.

Halsedisser i flot indpakning.

Du får din nye halsedisse leveret i en flot kvalitets indpakning.

Hvis du skal give halsedissen som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksus følelse en flot og lækker indpakning giver.

På indpakningens bagside kan du læse omkring Brubeck halsedisserne, samt finde vaskeanvisninger og meget mere...

 
Få fri fragt på Brubeck halsedisser.
Få fri fragt på Brubeck halsedisser.

Fri fragt på Brubeck halsedisser v/køb over 600,-

Når du handler hos os, så får du altid gratis fragt til Postnord pakkeshop eller hjemmeomdeling når du køber for over kr. 600,- (ellers fra kr. 35,-).

Vi afsender 95%+ af alle ordrer samme hverdag ved bestilling inden kl. 15:00. Hvis vi skal have noget af din ordre hjem fra fabrikken, så kan der gå op til 5-7 hverdage, før din ordre afsendes.

Hvis du får brug for at ombytte dit køb til en anden størrelse eller vil returnere, så er det også gratis for dig - hvis du benytter vores gratis returlabel.

 
Køb halsedisser fra e-mærket dansk webshop.
Køb halsedisser fra e-mærket dansk webshop.

Køb din halsedisse fra dansk e-mærket webshop.

Det er vigtigt at føle sig tryg, når man handler online. Når du handler hos os, så handler du hos en dansk webshop fra Middelfart. Vi har både vores lager og en lille butik på vores adresse, så du kan altid besøge os i vores åbningstid.

Vi er naturligvis tilsluttet og godkendt af e-mærket, det er din ekstra sikkerhed for en tryg og sikker dansk nethandel!