Ny lækker herre sweatshirt? » Køb nu til kun 299,95 !

299.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


299,95 DKK

Varenr. LS13540

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

     

Del produktet på

 

 

 


Praktisk varm herre sweatshirt til hverdag & sport.


Christian / Brubeck.dk

"Prøv selv Fusion sweatshirten - jeg glæder mig til at sende en til dig og høre hvad du syntes om den..."

Langærmet herre sweatshirt i 3 spændende farver.

.

Herre sweatshirt med varm rullekrave.

.

Herre sweatshirt i et moderne sporty design.

.

Svedtransporterende herre sweatshirt, der tørrer hurtigt.

.

Herre sweatshirt uden irriterende syninger og vaskemærker.

.

Fusion herre sweatshirt der holder farven og pasformen.

.

Kvalitets herre sweatshirt i flot indpakning.

.


vask og materialer brugt i fusion herre sweatshirten.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på din nye langærmede trøje ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Sweatshirten holder sin pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense sweatshirten. Brubeck's Fusion sweatshirts er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker dem og hænger dem til tørre.

Materialer.

Fusion herre sweatshirten er lavet af specielt flerfarvet garn, der giver sweatshirten dens flotte farver og sporty design. Trøjen fremstilles på en speciel højteknologisk måde, så den får de bedst muligt svedtransportende egenskaber. Herre sweatshirten er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer. Lavet af 97% polyester og 3% elastan.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


Du har naturligvis 2 års reklamationsret på herre sweatshirten.

Alt Brubeck tøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke tøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Tøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste tøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye tøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Sweatshirten er produceret i EU = Din sikkerhed for god kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit tøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye tøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj og undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt ved køb og billig returnering!


Få din nye herre sweatshirt leveret gratis med DAO 365.

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med Postnord til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 3-8 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere sweatshirten.

Skulle du få behov for at ombytte Fusion sweatshirten til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...

Køb din nye herre sweatshirt i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye fusion herretrøje.

Fusion trøjen fåes i 3 praktiske farver, der passer til dine daglige aktiviteter. Vælg imellem grå, grafit eller mørkeblå farve. Køb evt. sweatshirten i et par forskellige farver, så har du en altid en komfortabel hverdags sweatshirt i skabet, når den anden er til vask. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter sweatshirten i din indkøbskurv.

Find derefter størrelsen på din nye Fusion sweatshirt.

Sweatshirten er forvasket fra fabrikken, så den krymper ikke ved vask - men holder pasformen. Du finder den rette størrelse på din nye herre trøje i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Størrelse XXL

HøjdeBrystLiv
188-194 cm 106-112 cm 98-104 cm
 

Gratis gave når du køber for over 800,-

Hvis du samlet køber for over 800,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med DAO, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 3-8 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Modelfotos af Fusion herre sweatshirten.Spørgsmål og svar til herre Fusion sweatshirten.