Ny dame træningstrøje? » Køb din nu for kun 399,95 !

399.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


NYHED!
Dame træningstrøje med lynlås rød
399,95 DKK

Varenr. LS13520

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

 

 Del produktet på

 

 

 


feminin dame træningstrøje med lynlås.


Christian / Brubeck.dk

"Har du en ynglings træningstrøje i dit skab? Du ved, træningstrøjen du altid griber til når du skal løbe, cykle eller gå en tur i det flotte vejr? Måske er det på tide at få en ny favorit træningstrøje? Den langærmede dame træningstrøje er blevet en favorit hos mange af vores kvindelige kunder. Designet er feminint og kvaliteten er helt i top, så du kan bruge den til alle former for sport eller som flot sporty beklædning på arbejdet eller i fritiden. Der skal sikkert meget til at slå din nuværende favorit træningstrøje, men læs selv videre og se hvorfor du bør bestille en..."

E-mærket webshop » Garanti for din tryghed!

Inden du læser videre om træningstrøjen, så er det vigtigt at du ved at vi er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er til for dig som forbruger og sikrer dig at vi lever op til e-mærkets bestemmelser for en god og tryg nethandel for dig. Når du handler her er du bl.a. automatisk omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, der dækker køb af fysiske varer op til 10.000,-

Let og tynd langærmet dame træningstrøje.

Der findes ikke noget værrere end en tung og stiv træningstrøje man ikke kan ånde i... dame træningstrøjen er let og tynd og føles ganske enkelt fantastisk at have på! Du vil mærke at træningstrøjen passer perfekt omkring din krop og efter ganske få sekunder mærker du ikke at du har den på - præcis som en træningstrøje bør være!

Træningstrøjen holder dig varm ved halsen.

Træningstrøjen hjælper dig med at undgå træk og kulde ved halsen, grundet den ekstra kraftige forstærkning ved halsen. Selvom træningstrøjen er forstærket ved halsen, så vil du ikke føle dig kvalt da materialet er meget fleksibelt og tilpasser sig din krop og bevægelser.

Behagelige forstærkninger ved ærmer, livet og halsen.

Træningstrøjens forstærkninger ved ærmerne og livet er med til at holde træningstrøjen helt på plads. Du vil opleve at trøjen følger din krop og bliver siddende, uanset om du løber eller cykler. Træningstrøjen har en ekstra beskyttende forstærkning ved halsen, så lynlåsen ikke sidder og irriterer din hals eller gnaver ved hagen.

Svedtransporterende træningstrøje der lader din krop ånde.

Træningstrøjen har specielle svedtransporterende zoner, der hvor din krop sveder mest. Det hjælper din krop med at komme af med både varmen og sveden, så du fuldt ud kan nyde din aktive hverdag uden at sveden hagler af dig. 

Træningstrøje uden irriterende syninger og vaskemærker.

Træningstrøjen er sømløst syet, så der ikke er nogen syninger der gnaver eller irriterer din krop når du bevæger dig. Den irriterende fornemmelse af det lille hvide vaskemærke, kommer du ikke til at mærke med træningstrøjen.. Her er alle vaskemærker syet direkte ind i stoffet.

Langærmet træningstrøje med holdbare flotte farver og god pasform.

Træningstrøjen kommer forvasket fra fabrikken, så den er klar til brug. Træningstrøjen produceres i overstørrelse og krympes så ned til den korrekte størrelse under vasken på fabrikken. Derfor vil du opleve at træningstrøjen kun skrumper ganske minimalt, selv efter du har vasket den mange gange. Træningstrøjens stærke farver er ligeledes testet til at holde sig flotte - selv efter mange vaske!

Dame træningstrøje med synlige reflekser.

Det er vigtigt at blive set i mørket, uanset om du er ude og løbe, cykle eller gå en dejlig tur tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Træningstrøjen har en tydelig refleksstribe hele vejen langs med lynlåsen, så bilerne kan se dig når det er dunkelt eller mørkt.


Vask og materialer brugt i træningstrøjen.


Vask træningstrøjen skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på din nye langærmede træningstrøje ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Træningstrøjen holder sin pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense træningstrøjen. Brubeck's træningstrøjer er testet til at holde pasformen og farven selv efter mange vaske, så længe du udelukkende vasker og hænger til tørre.

Materialer brugt i træningstrøjen.

Træningstrøjen er lavet af forskellige garntyper, der tilsammen giver træningstrøjen helt specielle egenskaber. Træningstrøjens materiale er sammensat af 76% poliamid, 21% polyester og 3% elastan. Træningstrøjen er naturligvis lavet uden farlige kemikalier eller farvestoffer.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


E-mærket webshop for din tryghed!

Når du handler her, så køber du fra en e-mærket dansk webshop. E-mærket er til for dig som forbruger og sikrer dig at vi lever op til e-mærkets bestemmelser for en god og tryg nethandel. Du er bl.a. automatisk omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, der dækker køb af fysiske varer op til 10.000,-
Kender du ikke e-mærket, så kan du læse meget mere her - og se hvorfor du trygt kan handle hos os..

Du har naturligvis 2 års reklamationsret på træningstrøjen!

Alle Brubeck træningstrøjer gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hver eneste træningstrøje får kontrolleret syninger, pasform og farve inden den pakkes i kvalitets emballage. Træningstrøjer der ikke lever op til de strenge kvalitetskrav kasseres med det samme, så kun de bedste træningstrøjer kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med din nye træningstrøje indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Træningstrøjen er produceret i EU - din sikkerhed for god kvalitet

Tænker du nogensinde over hvor dit træningstøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye træningstøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj og undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt ved køb og billig returnering!


Få din nye træningstrøje leveret gratis med DAO 365!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med Postnord til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 3-8 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere træningstrøjen!

Skulle du få behov for at ombytte træningstrøjen til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb din nye dame træningstrøje i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye langærmede træningstrøje.

Den langærmede dame træningstrøje fåes i 5 flotte farver der passer til din aktive hverdag. Vælg imellem sort, blå, mørkeblå/blå, grå/grafit eller rød farve. Køb evt. træningstrøjen i et par forskellige farver, så er du sikker på at du får den bedste komfort inderst, der matcher din daglige påklædning yderst. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter træningstrøjen i din indkøbskurv.

Find størrelsen på din nye træningstrøje.

Træningstrøjen er forvasket fra fabrikken, så den krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at træningstrøjens specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal den sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på din nye træningstrøjen i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Gratis gave når du køber for over 800,-

Hvis du samlet køber for over 800,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med DAO, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 3-8 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


Modelfotos - dame træningstrøje med lynlås.Spørgsmål & svar til dame træningstrøjen.