Nye dame boxershorts? » de kan blive dine for kun 49,95 !

49.95
GRATIS PAKKESHOP MED POSTNORD V/KØB OVER KR. 350,- ELLERS FRA KR. 30,-


49,95 DKK

Varenr. BX10470A

Normalt bestillingsvare.
Afsendes indenfor 1-14 hverdage.

* Påkrævede felter

Brubeck.dk er e-mærket

   

 

Del produktet på

 

 

 


[6 GRUNDE] TIL HVORFOR DU SKAL KØBE DAME BOXERSHORTSENE!


Christian / Brubeck.dk

"Plejer du at købe nye dine nye boxershorts i H&M, Bilka eller lignende? Så glæder jeg mig til at fortælle dig mindst 6 grunde til hvorfor du skal købe Brubeck's dame boxershorts, istedet for de billige dame boxershorts du måske er vant til!

Når du har købt dine nye boxershorts her om lidt og selv har mærket forskellen på billige og kvalitets boxershorts, så håber jeg at du vil skrive hvad du syntes om dame boxershortsene i kommentar feltet nederst på siden. Du syntes sikkert selv at andres mening er vigtig når du køber nyt undertøj online - og derfor kan du med kun 2 minutter af din tid hjælpe andre kvinder når de handler her. Jeg glæder mig også til at læse din kommentar eller svare på dine spørgsmål til boxershortsene... :-) "

Brubeck bruger kun den fineste kvalitets bomuld i vores bomuldsundertøj.

Den ultrafine bomuld der bruges i bomuldsundertøjet er specielt udvalgt for at give dig det bedste bomuldsundertøj på markedet. Brubeck kombinerer kvalitets bomulden med syntetiske fibre, så der kan skabes det mest avancerede bomuldsundertøj du kan købe.

Behagelige boxershorts der ikke gnaver.

Der findes ikke noget mere irriterende end boxershorts der gnaver ved livet. Bomulds boxershortsene har en bred og behagelig elastik ved livet, der holder boxershortsene på plads uden at gnave. Brubeck logoet ved livet er selvfølgelig også syet direkte ind i stoffet. Boxershortsene er designet og syet så de følger kroppen;du mærker faktisk ikke at du har dem på!

Åndbare og svedtransporterende boxershorts med Airjet.

Boxershortsenes unikke sammensætning af materialer og den avancerede 3D syning, leder automatisk fugt væk fra din krop. Bomuld er et af de bedste naturlige materialer til at transportere fugt og sved væk fra kroppen. Boxershortsenes 3D konstruktion forstærker yderligere virkningen af bomulden, så du altid holder dig tør og varm, uanset dit aktivetsniveau.

Sømløse boxershorts uden irriterende syninger og vaskemærker.

Bomulds boxershortsene er naturligvist lavet med sømløse (flade) syninger. Det er med til at gøre boxershortsene endnu mere komfortable for dig at have på. Kender du forresten følelsen af et irriterende og skærende vaskemærke? Det oplever du ikke med bomulds boxershortsene - her er alle vaskeanvisninger og størrelse syet direkte ind i stoffet!

Bomulds boxershorts der holder farven og pasformen.

Når boxershortsene produceres, så bliver de syet i overstørrelse på fabrikken. Derefter bliver de vasket, så de krymper til den rette størrelse. Det betyder at du ikke vil opleve at boxershortsene krymper, da de allerede har tilpasset sig den ønskede størrelse. Fabrikken tester løbende bomuldsundertøjet, for at se hvor længe det holder den korrekte farve. Resultatet? Selv efter 100+ vaske, så har du stadig flot og farvestrålende bomuldsundertøj. Husk blot at følge vaskeanvisningerne.

Dame bomulds boxershorts i flot indpakning.

Du får dine nye bomulds boxershorts leveret i en flot kvalitets æske, du kan bruge til opbevaring af boxershortsene. Hvis du skal give bomulds boxershortsene som en gave, så vil både modtageren og du sætte pris på den ekstra luksusfølelse en flot og lækker indpakning giver. På æskens bagside kan du læse omkring Brubeck's bomuldsundertøj, samt finde vaskeanvisniger og meget mere...

de bedste dame boxershorts i bomuld
Køb her

Er du klar til at købe de bedste dame boxershorts?

Hvad er de bedste dame boxershorts? De bedste boxershorts holder kroppen naturligt varm og sørger for at kroppen holder sig tør og fri for sved og fugt. Når boxershortsene er produceret i EU er det en sikkerhed for at de er fremstillet under de bedste betingelser uden brug af børnearbejde og af EU godkendte materialer og farver, der ikke skaber irritation og allergier.

1. Boxershortsene er bedst til at holde dig varm i hverdagen

De bedste boxershorts har en materiale sammensætning af kvalitets bomuld og polyamide fibre der skaber fleksibilitet til boxershortsene. De polyamide fibre er med til at gøre boxershortsene fleksible i alle retninger så de bedst tilpasser sig kroppen.

2. Boxershortsene er gode til at fjerne sved fra kroppen

Bomulds boxershorts er gode til at transportere sved væk fra kroppen, så du holder dig naturligt tør. Boxershortsenes polyamide fibre er med til at hjælpe bomulden af med den optagede fugt, så kroppen samlet set bedst muligt kommer af med sved og varme.

3. Gode hverdags boxershorts til den bedste pris

Boxershortsene egner sig bedst til hverdagsbrug eller lettere fritidsaktiviteter f.eks. jagt / fiskeri / outdoor om sommeren. Alt ialt får du her de bedste boxershorts du kan købe - til den bedste pris!


Boxershortsene er bedst til

 • Forår
 • Sommer
 • Efterår
 • Vinter

Boxershortsene egner sig bedst til

 • Hverdag
 • Jagt / fiskeri / outdoor
 • Sport / Løb / Cykel
 • Ski / vinter

Bedst sælgende boxershorts farver

 • Hvid
 • Sort
 • Beige

Bedst sælgende boxershorts størrelser

 • Small
 • Medium
 • Large
 • X-Large
 


 


Vask og materialer brugt i bomulds boxershortsene.


Vask skånsomt ved 30-40 grader.

Pas godt på dine nye bomulds boxershorts ved blot at vaske den ved 30-40 grader. Boxershortsene holder deres pasform og farve ved den temperatur. Undgå at tørretumble, blege, eller kemisk rense boxershortsene. Brubeck's bomuldsndertøj er testet til at holde pasformen og farven selv efter 100+ vaske, så længe du udelukkende vasker det og hænger det til tørre.

Materialer.

Boxershortsene er sammensat af flere lag af stof, der hver især giver bomulds boxershortsene specielle egenskaber. Det inderste lag er sammensat af polyamid og elastan. Boxershortsenes yderste lag er lavet af 100% kvalitets bomuld. Bomulds boxershortsene er dermatologisk testet og er fri for farlige kemikalier og farvestoffer.


Europæisk kvalitet og sikkerhed efter købet.


2 års 100% reklamationsret på bomulds boxershortsene.

Alt Brubeck bomuldsundertøj gennemgår en streng og grundig kvalitetskontrol på fabrikken. Hvert eneste stykke bomuldsundertøj får kontrolleret syninger, pasform og farve inden det pakkes i kvalitets emballage. Bomuldsundertøj der ikke lever op til kvalitetskravene kasseres med det samme, så kun det bedste bomuldsundertøj kommer ud til dig og andre kunder. Hvis du skulle opleve problemer med dit nye bomuldsundertøj indenfor 2 år, så skal du blot kontakte os. Skyldes defekten en kvalitetsfejl fra fabrikken, så ombytter vi naturligvis for dig.

Bomulds boxershortsene er produceret i EU - din sikkerhed for høj kvalitet!

Tænker du nogensinde over hvor dit undertøj er produceret og under hvilke vilkår? Brubeck produceres i Polen på en af de mest moderne fabrikker i EU. De strenge europæiske krav til tøjproduktion sikrer dig at der ikke findes farlige kemikalier eller farvestoffer i dit nye undertøj. Samtidig er du med til at gøre en indsats for at tøj produceres under gode forhold, da EU kræver gode arbejdsforhold og ikke tillader brug af børnearbejde.

100.000+ europæiske kunder køber Brubeck!

Brubeck har produceret tøj & undertøj siden 2005 og er anerkendt som et af de bedste mærker i østeuropa. Brubeck ekspanderer kraftigt i hele europa og flere og flere danske kunder får øjnene op for den kvalitet Brubeck tilbyder til en skarp pris. Brubeck er kåret som "Luxury brand of the year 2016" ved den årlige prisuddeling i Polen, og har derudover vundet flere europæiske priser for innovativt kvalitetstøj.


Gratis fragt ved køb og billig returnering!


Få dine nye bomulds boxershorts leveret gratis med DAO 365!

Vi danskere elsker gratis fragt, når vi køber tøj online. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig gratis levering til den nærmeste DAO pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få leveret med postnord til nærmeste afhentningssted, eller få dit køb sendt direkte hjem til dig - eller leveret til din arbejdsplads. Uanset hvad leveringsform du vælger, så afsender jeg dit køb indenfor 3-8 hverdage - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Levering direkte fra fabrikken = Billigere for dig!

"Da jeg startede Brubeck i Danmark i 2015, var det med et ønske om at du skulle kunne købe Brubeck billigst muligt. Noget af det dyreste ved at drive en virksomhed er forrentning af et varelager - med Brubeck taler vi om flere millioner kr. Jeg har fastsat priserne 30-50% lavere end de ellers burde være og bestiller direkte ved fabrikken 2-3 gange om ugen. Det betyder at jeg kan have et begrænset varelager i Danmark, men stadig kan afsende dit køb indenfor 3-8 hverdage fra du bestiller. Mit mål er at kunne levere fra dag-dag på sigt, men det kan kun ske med din hjælp. Når du køber lækkert Brubeck kvalitetstøj og fortæller din famillie, venner, arbejdskollegaer m.fl. om Brubeck - så kommer vi sammen i mål. Tak!"

Billig fragt hvis du vil bytte eller returnere bomulds boxershortsene!

Skulle du få behov for at ombytte boxershortsene til en anden størrelse, eller har fortrudt dit køb - så er det nemt at gøre med returportalen. I returportalen udfylder du blot dine oplysninger og får printet en GLS pakkelabel du kan sætte direkte på kassen, når du er klar til at sende retur. Meget nemmere bliver det ikke...


Køb dine nye bomulds boxershorts i 3 enkle skridt.


Start med at vælge farven på din nye dame bomulds boxershorts.

Boxershortsene fåes i 3 klassiske farver der passer til din daglige garderobe. Vælg imellem sort, beige eller råhvid farve. Køb evt. boxershortsene i et par forskellige farver, så er du sikker på at du får den bedste komfort inderst, der matcher din daglige påklædning yderst. Når du om lidt skal bestille, så start med at vælge farve og derefter størrelse og læg derefter boxershortsene i din indkøbskurv.

Find størrelsen på dine nye bomulds boxershorts.

Boxershortsene er forvasket fra fabrikken, så de krymper ikke ved vask - men holder pasformen. For at boxershortsenes specielle temperaturregulerende egenskaber skal virke bedst muligt, så skal de sidde tæt ind til din krop. Modsat hvad du måske tror, så føles det på ingen måde besnærende - men tværtimod meget behageligt og komfortabelt. Du finder den rette størrelse på dine nye bomulds boxershorts i målskemaet herunder. Jeg anbefaler dig at vælge en størrelse størrere hvis du er i tvivl.

Størrelse small

HøjdeBrystLiv
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Størrelse medium

HøjdeBrystLiv
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Størrelse large

HøjdeBrystLiv
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Størrelse X-Large

HøjdeBrystLiv
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Gratis gave når du køber for over 800,-

Hvis du samlet køber for over 800,- så ligger der en lækker kvalitetsgave til dig i kassen når du får dine varer. Jeg lover dig at det er en gave du bliver glad for, så det er hverken en nøglering eller et klistermærke... :-)

Køb nu ved at klikke på kurven

Husk: Du får gratis fragt med DAO, 2 års reklamationsret og 30 dages fuld returret. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard eller forbrugsforeningskort. Jeg sender dig løbende mails, så du kan følge status på din bestilling. Du kan regne med at dine varer afsendes indenfor 3-8 hverdage og jeg garanterer dig at det sker så hurtigt jeg kan!


 

Fuldend din garderobe af dame bomuldsuldundertøj.


MANGLER DU EN NY UNDERTRØJE? » DEN KAN BLIVE DIN FOR KUN 119,95 !

Køb undertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL. Undertrøjen er i farverne hvid, beige eller sort - så den matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU EN NY STROPUNDERTRØJE? » DEN KAN BLIVE DIN FOR KUN 99,95 !

Køb stropundertrøjen i str. Small, Medium, Large eller XL. Stropundertrøjen er i farverne hvid, beige eller sort - så den matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU EN NY BH ? » DEN KAN BLIVE DIN FOR KUN 89,95 !

Køb din nye BH i str. 70A, 70B, 70C, 75A, 75B, 75C, 80B eller 80C. Bomulds BH'en fåes i farverne hvid, beige eller sort - så den matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU ET PAR NYE G-STRENGS TRUSSER ? » DE KAN BLIVE DINE FOR KUN 89,95 !

Køb dine nye g-strengs trusser i str. Small, Medium, Large eller XL. G-strengs trusserne er i farverne hvid, beige eller sort - så de matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU ET PAR NYE HIPSTERS ? » DE KAN BLIVE DINE FOR KUN 89,95 !

Køb dine nye hipsters i str. Small, Medium, Large eller XL. Hipsterne er i farverne hvid, beige eller sort - så de matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU ET PAR NYE BIKINI HIPSTERS ? » DE KAN BLIVE DINE FOR KUN 89,95 !

Køb dine nye hipsters i str. Small, Medium, Large eller XL. Hipsterne er i farverne hvid, beige eller sort - så de matcher resten af dame bomuldsundertøjet.

MANGLER DU ET PAR NYE TRUSSER ? » DE KAN BLIVE DINE FOR KUN 89,95 !

Køb dine nye bomuldstrusser i str. Small, Medium, Large eller XL. Trusserne er i farverne hvid, beige eller sort - så de matcher resten af dame bomuldsundertøjet.Spørgsmål & svar til boxershortsene.