Aktivitetsniveauer


Brubeck Aktivitetsniveauer


Brubeck's termoaktive tøj er designet til at hjælpe kroppen med de naturlige temperaturregulerende processer, der foregår i vores kroppe hele tiden. Din krop har brug for forskellige niveauer af beskyttelse, afhængigt af de aktiviteter du laver og påvirkning fra temperatur, fugtighed og vind.

Aktivitets symbolerne, du finder på de enkelte produkter, er med at give dig en indikation af det aktivitetsniveau som tøjet er designet til. Det betyder dog ikke at du ikke kan anvende tøjet til andre ting/aktiviteter - men er primært en indikation på det forventede aktivitetsniveau. Du er altid velkommen til at spørge om hjælp hvis du er i tvivl om hvilket produkt der er rigtigt til din planlagte aktivitet.

Brubeck aktivitetsniveau 1

Tøj med aktivitetsniveau 1 er tilpasset din krop, når du foretager dig ting med lav aktivitet. Det kunne f.eks være når du sover eller slapper af.

Brubeck aktivitetsniveau 3

Tøj med aktivitetsniveau 3 er tilpasset din krop til hverdagsaktiviteter. Det kunne f.eks være når du er på arbejdet, eller andre normale aktiviteter i hverdagen.

Brubeck aktivitetsniveau 5

Tøj med aktivitetsniveau 5 er tilpasset din krop, når du foretager dig ting med moderat aktivitet. Det kunne f.eks være fritids interesser, amatør sport eller lettere fysisk arbejde.

Brubeck aktivitetsniveau 7

Tøj med aktivitetsniveau 7 er tilpasset din krop, når du foretager dig ting med intensiv aktivitet. Det kunne f.eks være når du dyrker sport intensivt, opholder dig meget udendørs eller laver hårdt fysisk arbejde.

Brubeck aktivitetsniveau 9

Tøj med aktivitetsniveau 9 er tilpasset din krop, når du foretager dig ting med ekstrem høj aktivitet. Det kunne f.eks være når du skal arbejde i fysisk udfordrende miljøer, eller dyrke ekstrem sport.